De KUNSTmarketier had gisteren een prachtige presentatie bij Concordia in Enschede. Hebt u deze gemist, dan niet getreurd. De KUNSTmarketier gaat gewoon door op dit blog met het maken van geslaagde werk+merk combinaties!

Vandaag heeft de KUNSTmarketier een conceptueel kunstwerk uitgekozen. Stel je hebt een goed idee dan noemen ze dit bij kunstenaars een concept. Je wilt dan uiteraard dat dit perfect uitgevoerd wordt.  Soll Lewitt is zo’n conceptueel kunstenaar, hij bedenkt prachtige kleuren en patronen voor specifieke ruimtes. De uitvoering laat hij aan anderen over, die dit beter kunnen. En daar komt natuurlijk de ‘AF erkende schilder’ om de hoek kijken. Kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen. Want je wil natuurlijk niet dat je geweldige idee verprutst wordt.

Soll Lewitt brengt u na het zien van zijn werk misschien wel op een goed idee en wilt u thuis die saaie witte muur ook eens wat spannender maken. Onderstaand beeld van de KUNSTmarketier   brengt kunst én vakmanschap ook binnen uw bereik!

Durft u het aan en wilt u ook een werk of merk laten combineren? Laat dan een reactie achter op deze site!!!

SolLewitt-ErkendeSchilder

SolLewitt-ErkendeSchilder